Logo de Hasselbraam

Welkom bij Openbare Basisschool ‘De Hasselbraam’. Via deze site willen we u een kijkje in onze school geven. U vindt hier algemene informatie over de school, het laatste nieuws van de ouderverenigingen en de medezeggenschapsraad, nieuws uit de groepen met leuke foto’s en informatie over allerlei activiteiten.

Openbare basisschool de Hasselbraam
Haarensteijnstraat 15
5076 CM  Haaren (NB)
T 0411-622839
E info@dehasselbraam.nl

 

Facebook de Hasselbraam

Welkom op de site van Openbare Basisschool ‘De Hasselbraam’.

Via deze site willen we u een kijkje in onze school geven. U vindt op onze site algemene informatie over de school, het laatste nieuws, informatie over allerlei activiteiten, de schoolgids, nieuws van de oudervereniging en de medezeggenschapsraad en leest ook ook iets over de verschillende leerjaren.

Ik hoop dat u via deze site een goed beeld krijgt van de school, maar liever nog nodig ik u uit voor een persoonlijke kennismaking en bezoek aan onze mooie school. U kunt dat laten weten via ‘inschrijven voor informatie’ op de HOMEpagina. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze site, stuur dan een e-mail via de button ‘contact’ rechtsboven. Ik wens u veel plezier bij het bekijken van de site.

Met vriendelijke groet,

Karin de Lange

Directeur

Kalender:

 • ma
  08
  jul
  2024
  vr
  16
  aug
  2024

  Zomervakantie