Bent u op zoek naar een basisschool voor uw zoon en/of dochter? Dan leest u hier hoe we u graag op onze school willen verwelkomen.

Indien u uw kind wilt aanmelden op OBS de Hasselbraam of belangstelling hebt voor de school dan kunt u een afspraak maken met Karin de Lange ( Directeur)  Tel: 0411-622839 of  e- mail: info@dehasselbraam.nl

Karin maakt met u een afspraak voor een kennismakingsbezoek op onze school. Zij neemt uitgebreid de tijd voor een gesprek, het beantwoorden van al uw vragen en een rondleiding. Zo krijgt u een goede indruk van het reilen en zeilen op onze basisschool. Na de rondleiding krijgt u informatie mee om thuis nog eens te bekijken. Bij het kennismakingsbezoek is uw kind natuurlijk ook van harte welkom. De schoolgids vindt u op de website onder het kopje Schoolgids. Op verzoek kunnen wij u deze ook toesturen via de post.
Indien u uw kind wilt inschrijven, vult u het aanmeldingsformulier op deze website in. U vindt deze onder het kopje Voor ouders .
Als u besluit om uw kind op onze school in te schrijven, ontvangen wij het formulier het liefst zo vroeg mogelijk. Dit om het aantal groepen zo goed mogelijk af te stemmen op het te verwachten aantal kleuters.

Zes weken voordat een kind op school komt, neemt de leerkracht contact op met de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf voor de “warme overdracht” en deelt naar aanleiding van deze informatie uw kind in. Vervolgens neemt de leerkracht contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Hierna komt uw kind drie keer wennen (1 ochtend, 1 ochtend met lunch en een hele dag). Uw kind ontvangt een uitnodigingskaart van school voor deze “oefendagen”. U ontvangt dan ook een welkom-envelop met daarin allerlei praktische info. Op de dag dat uw kind vier jaar wordt, mag uw kind bij ons beginnen.

Komt uw kind van een andere school, dan gaan wij ervan uit dat de school waar uw kind nu zit door de ouders op de hoogte is gesteld van de aanmelding. Onze school neemt altijd contact op met de school waar uw kind vandaan komt voor een goede overdracht.

Hasselbraam-4245m Webformaat-Hasselbraam--35

Kalender: