De HasselbraamAcademie

“Ontdek en Ontwikkeling je talent”

Op 20 vrijdagmiddagen per jaar kiezen leerlingen van groep 5 t/m 8 uit een aanbod van workshops. De workshops worden gegeven door leerkrachten, externen en ook door ouders. Middels deze workshops willen wij kinderen hun talenten laten ontdekken en verder ontwikkelen.  

  • Talenten ontwikkelen gaat bij ons niet om de kinderen ergens héél goed in te laten worden; te excelleren, maar om de kinderen verder ontwikkelen op basis van zijn/haar natuurlijke aanleg.
  • Niet elk talent komt zomaar bovendrijven, je moet de kans hebben het te ontdekken, te kiezen en daarna pas profileren;
  • Talent is dynamisch. Alle kinderen moeten hun talenten ontdekken en ontwikkelen;
  • Talentontwikkeling is niet alleen maar leuk, maar kinderen ontdekken zo ook wat ze kunnen en ze ontwikkelen een zelfbevestiging.

Wat hebben we zoal de afgelopen jaren gedaan?

Mindfulness, Zelf kleding ontwerpen en maken, Tennissen, Ukele spelen, Spaans, Prezie, Poppenkast spelen, Schaken, Vilten, Koken, Zingen, Dirigeren, Bootcamp, Vissen,  Breien/Haken, Filosoferen, Muziek en componeren, Volleyballen, Lego Mindstorms, Mozaieken, Solderen, Schilderen, Knikkerbanen maken, Frans, Dansexpressie,  ……………………..

 

Kalender voor de komende maand

De activiteiten van de kalender
komen tot nader order te vervallen.
Waar mogelijk zullen we
een alternatieve vorm zoeken.